Info

Ytligheter

Ytligheter - en liten podd om skönhet med Tove Norström och gäster
RSS Feed
Ytligheter
2016
September
August


2015
September
August
April
March


All Episodes
Archives
Now displaying: Page 1
Sep 13, 2016

Hudläkare Christoph Martschin berättar allt man kan tänkas vilja veta om huden, hur man tar hand om den på bästa sätt och vad man kan göra åt vanliga hudproblem. Programledare är Tove Norström.

Sep 6, 2016

Tove Norström pratar skönhet och utseende med mediepersonligheten och mångsysslaren Anitha Schulman. Bland annat får vi veta vilka skönhetsingrepp Anitha Schulman har gjort och såklart hennes bästa skönhetstips.

Aug 30, 2016

Vi tar oss in i sminkets magiska värld och låter hår- och makeup-artisten Nathalie Berzelius guida oss genom sin jobbvardag, sina proffsknep och en och annan aha-upplevelse.

Aug 23, 2016

Bröstingrepp är i regel kopplat till många funderingar. Vi har tidigare hört från kirurgen om proceduren och nu får vi höra ur ett patientperspektiv vad ingreppet innebär. Jennie Rydberg berättar hur tankarna gick före, under och efter sin bröstförstoring.

Aug 16, 2016

Tove Norström träffar SVT-stjärnan Parisa Amiri och pratar skönhet ur flera perspektiv, framför allt det feministiska. Dessutom får vi veta vilka världens vackraste människor är enligt Parisa.

Aug 9, 2016

I denna nypremiär av Ytligheter träffar programledaren Tove Norström modejournalisten och bloggaren Frida Fahrman. Det blir bland annat snack om skönhetsideal på sociala medier och om vikten av att inte jämföra sig med andra.

Sep 22, 2015

Ytligheter och Tove Norström får finbesök från USA av modelejonet Cecilia Blankens. Hon driver skomärket Blankens, poddar, bloggar och skriver krönikor. Vi pratar om hur det är att vara ett medialt ansikte, hur livet i LA är och får massor av hennes bästa skönhetstips kring stil och mode.

Sep 15, 2015

Tove Norström går tillsammans med SVT-profilen Klara Svensson igenom de vanligaste myterna bland smink och hudvård. Får man finnar av choklad, när ska man börja med anti-age, och blir håret grövre om man rakar det ofta är några av frågorna ni får svar på i det här avsnittet. 

Sep 8, 2015

Jan Jernbeck berättar om hur det går till när man utför intimkirurgi. Exempelvis kan man återställa underlivet efter en förlossning, göra en penisförlängning, förminska blygdläpparna och mycket mer.

Sep 1, 2015

Malin Wollin berättar om hur hon ser på sin kropp efter amning och graviditet, suget efter att skaffa silikoninlägg i hälarna och att hon blivit tipsad om att bära herrkläder eftersom någon tyckte att hon såg ut som en man.

Aug 25, 2015

Bingo Rimér berättar om vilken kroppsdel han är mest nöjd med hos sig själv, var han tycker gränsen går för manlig fåfänga och vad han skulle säga om hans dotter ville plastikoperera sig.

Apr 7, 2015

Tove Norström träffar platiskkirurg Per Hedén och frågar allt som man kan tänkas vilja veta om boobisar.

Mar 31, 2015

Sofi Fahrman berättar hur det är att jobba med utseende. Hur mycket hatkommentarer får hon? Och vad har hon själv för skönhetsrutin?

Mar 23, 2015

Programledare Tove Norström träffar Mitte Blomquist som driver en blogg om grön skönhetsvård. Är ekologiska produkter alltid lika med bra? Kan man förespråka gröna produkter men ändå gilla botox?

Mar 17, 2015

Ytligheter om hud och behandlingar, Tove Norström intervjuar hudterapeut Patricia Almqvist och injektionssköterska Stina Auer.

Mar 10, 2015

Ytligheter om skönhet och ingrepp, Tove Norström intervjuar plastikkirurg Ulf Samuelsson.

1